Contest Galaxy
Welcome to Contest Galaxy.To access our site register for free and enjoy talking to a friendly community. Once registered you will have access to our vote trading section. Our friendly staff will also help you with any questions you may have. Thanks for visiting! If you have any doubts about our site check out our winners lounge!

Your Contest and sweepstake headquarters.

Welcome to the Official Vote Exchange. Our address is www.contestgalaxy.com Please read our rules before posting.
Earning Your % Bar Back

Sat Mar 16, 2013 5:07 am by Tiramisu

Earning Your % Back:

1. 10% restore for 10 votes without Asking …

Comments: 7

Top posting users this week

Ads
Who is online?
In total there are 9 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 9 Guests

None

Most users ever online was 194 on Tue Feb 26, 2013 7:52 am
Translator
Donation

You are not connected. Please login or register

How Well Do You Understand The Rules?

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 9 of 9]

201 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Fri Jun 16, 2017 1:41 pm

Renae


Member
Member
avatar
on Sun Dec 07, 2014 8:57 am
by trex
Please answer the following 10 questions to see how well you understand the rules. Then go back and post that you have read, understand and agree to the forum rules: http://www.contestgalaxy.com/t17200-read-first-now-that-you-are-a-member-how-do-you-open-your-own-thread

#1 Before I can open a Vote Request Topic, I MUST

a. Spam my thread all over the forum
b. Vote for everyone
c. Read the rules
Xd. Post that I have Read, Understand AND AGREE to the rules

#2 I MUST return my votes

a. I don't return votes
b. XWithin 24 Hours for a Daily Contest and 48 Hours for a One-Time Only Contest
c. I have to return my votes?
d. None of the above

#3 If I do NOT WANT to return that vote, I MUST

a. Put it in my header BEFORE I receive that type of vote
b. Ignore it and it will go away
c. Tell them I refuse to return it
d. XJust leave and never come back

#4 I can just post my topic and never come back

a. True
b. XFalse

#5 If I post my request and never return I WILL

a. Be fine. Rules are made to be broken.
b. Have my account restricted and have to make up for all the un-returned votes before I can use the forum again
c. Get banned
d.x Possibly BOTH b and c

#6 If I want to get banned

a. Buy, sell, or bribe votes
b. Ignore messages from a mod/admin
c. Lie, Cheat, Steal Votes, Post Profanity, Troll, or behave in any unacceptable manner
d.x All of the above.

#7 This Forum is VERY STRICTLY moderated and the rules enforced

a. XTrue
b. False

#8 If I am going to be away and can't return votes

a. Post on my topic I will be away
b. Nothing, I can just take care of it when I get back
c. PM a moderator or admin to put my topic on hold while I am gone
d. XBoth a and c

#9 I already voted for that person and can't vote again. I MUST

a. Use somebody else's account to vote with
b. Ignore it
c. XTell them I already voted and maybe ask of there is something else I could vote instead
d. Lie and tell them I voted

#10 Repeatedly violating forum rules will

a. Earn me warning bars
b. Nothing, rules are made to be broken
c. XGet me suspended or banned
d. Both a. and c.

202 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Sat Jun 17, 2017 1:26 am

trex

avatar
Administrator
Administrator
Renae wrote:avatar
on Sun Dec 07, 2014 8:57 am
by trex
Please answer the following 10 questions to see how well you understand the rules. Then go back and post that you have read, understand and agree to the forum rules: http://www.contestgalaxy.com/t17200-read-first-now-that-you-are-a-member-how-do-you-open-your-own-thread

#1   Before I can open a Vote Request Topic, I MUST

a. Spam my thread all over the forum
b. Vote for everyone
c. Read the rules
Xd. Post that I have Read, Understand AND AGREE to the rules

#2  I MUST return my votes

a. I don't return votes
b. XWithin 24 Hours for a Daily Contest and 48 Hours for a One-Time Only Contest
c. I have to return my votes?
d. None of the above

#3  If I do NOT WANT to return that vote, I MUST

>>a. Put it in my header BEFORE I receive that type of vote
b. Ignore it and it will go away
c. Tell them I refuse to return it
THIS (your answer) WILL GET YOU RESTRICTED and/or SUSPENDED: d. XJust leave and never come back

#4  I can just post my topic and never come back

a. True
b. XFalse

#5  If I post my request and never return I WILL

a. Be fine. Rules are made to be broken.
b. Have my account restricted and have to make up for all the un-returned votes before I can use the forum again
c. Get banned
d.x Possibly BOTH b and c

#6  If I want to get banned

a. Buy, sell, or bribe votes
b. Ignore messages from a mod/admin
c. Lie, Cheat, Steal Votes, Post Profanity, Troll, or behave in any unacceptable manner
d.x All of the above.

#7  This Forum is VERY STRICTLY moderated and the rules enforced

a. XTrue
b. False

#8  If I am going to be away and can't return votes

a. Post on my topic I will be away
b. Nothing, I can just take care of it when I get back
c. PM a moderator or admin to put my topic on hold while I am gone
d. XBoth a and c

#9  I already voted for that person and can't vote again.  I MUST

a. Use somebody else's account to vote with
b. Ignore it
c. XTell them I already voted and maybe ask of there is something else I could vote instead
d. Lie and tell them I voted

#10  Repeatedly violating forum rules will

a. Earn me warning bars
b. Nothing, rules are made to be broken
c. XGet me suspended or banned
d. Both a. and c.


Hi Renae, welcome to Contest Galaxy.  Please re-read the rules concerning Not returning votes and then re-check your answer for #3.  I have highlighted it above.  You are responsible for returning every single vote you receive unless you have it clearly stated in your header before you receive that vote that you do not return that kind (ie registrations, etc.).  Just leaving will get you suspended and restricted.  Thanks


_______________________________________
BEFORE you post ANYTHING,
visit http://www.contestgalaxy.com/t17200-read-first-now-that-you-are-a-member-how-do-you-open-your-own-thread

READ the Forum Rules
then post that you have "READ, UNDERSTAND and AGREE to the forum rules."
IF YOU CAN'T BE BOTHERED TO READ and FOLLOW THE RULES, THEN WE CAN'T BE BOTHERED TO LEAVE YOUR REQUEST POSTED - IT WILL BE REMOVED.

Please RTF and Tag a friend here: https://www.facebook.com/ContestGalaxy/posts/789523727726163?stream_ref=10.%C2%A0

WARNING:  IF YOU DO NOT RETURN/OR REFUSE TO RETURN VOTES YOU WILL BE SUSPENDED
http://imapiper2.wix.com/raquettes

203 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Mon Jun 19, 2017 5:55 pm

Nickgoto


Restricted
Restricted

Please answer the following 10 questions to see how well you understand the rules. Then go back and post that you have read, understand and agree to the forum rules: http://www.contestgalaxy.com/t17200-read-first-now-that-you-are-a-member-how-do-you-open-your-own-thread

#1 Before I can open a Vote Request Topic, I MUST

a. Spam my thread all over the forum
b. Vote for everyone
c. Read the rules
=>d. Post that I have Read, Understand AND AGREE to the rules

#2 I MUST return my votes

a. I don't return votes
b. =>Within 24 Hours for a Daily Contest and 48 Hours for a One-Time Only Contest
c. I have to return my votes?
d. None of the above

#3 If I do NOT WANT to return that vote, I MUST

a. =>Put it in my header BEFORE I receive that type of vote
b. Ignore it and it will go away
c. Tell them I refuse to return it
d. Just leave and never come back

#4 I can just post my topic and never come back

a. True
b. =>False

#5 If I post my request and never return I WILL

a. Be fine. Rules are made to be broken.
b. Have my account restricted and have to make up for all the un-returned votes before I can use the forum again
c. Get banned
d.=>Possibly BOTH b and c

#6 If I want to get banned

a. Buy, sell, or bribe votes
b. Ignore messages from a mod/admin
c. Lie, Cheat, Steal Votes, Post Profanity, Troll, or behave in any unacceptable manner
d.=>All of the above.

#7 This Forum is VERY STRICTLY moderated and the rules enforced

a. =>True
b. False

#8 If I am going to be away and can't return votes

a. Post on my topic I will be away
b. Nothing, I can just take care of it when I get back
c. PM a moderator or admin to put my topic on hold while I am gone
d. =>Both a and c

#9 I already voted for that person and can't vote again. I MUST

a. Use somebody else's account to vote with
b. Ignore it
c. =>Tell them I already voted and maybe ask of there is something else I could vote instead
d. Lie and tell them I voted

#10 Repeatedly violating forum rules will

a. Earn me warning bars
b. Nothing, rules are made to be broken
c. Get me suspended or banned
d. =>Both a. and c.

204 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Mon Jun 26, 2017 7:13 am

diogolml


Member
Member
1d
2b
3a
4b
5d
6d
7a
8d
9c
10d

205 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Mon Jun 26, 2017 11:43 am

MarcAnthony9999


Member
Member
1d
2b
3a
4b
5d
6d
7a
8d
9c
10d

206 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Tue Jun 27, 2017 9:50 am

jotad88


Member
Member
1d
2b
3a
4b
5d
6d
7a
8d
9c
10d

207 I understand the rules on Wed Jul 05, 2017 5:57 am

Lovelynlethal


Member
Member

1d
2b
3a
4b
5d
6d
7a
8d
9c
10d

208 Thank you on Sat Jul 08, 2017 11:56 pm

sunshinewey


Member
Member
1d
2b
3a
4b
5d
6d
7a
8d
9c
10d

209 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Sun Jul 09, 2017 3:51 am

Preil Zygel Pitogo

avatar
Restricted
Restricted
1d
2b
3a
4b
5d
6d
7a
8d
9c
10d

210 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Sun Jul 09, 2017 7:32 am

sunshinewey


Member
Member
I have read and understand all of the rules, many thanks

211 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Mon Jul 17, 2017 11:45 pm

LoisBianca


Member
Member
I have read understand and agree to these rules

212 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Tue Jul 18, 2017 12:33 am

LoisBianca


Member
Member
1d
2b
3a
4b
5d
6d
7a
8d
9c
10d

213 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Fri Jul 28, 2017 4:17 pm

jaleenelox


Member
Member
1d
2b
3a
4b
5d
6d
7a
8d
9c
10d

214 how well I understand rules on Wed Aug 02, 2017 7:28 am

Dylan Fulton


Member
Member
1d 2b 3a 4b 5d 6d 7a 8d 9c 10d

215 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Wed Aug 02, 2017 4:00 pm

chynee


Restricted
Restricted
1b
2b
3a
4b
5d
6d
7a
88
9c

10c

216 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Fri Aug 11, 2017 3:55 am

james_w


Member
Member
1d
2b
3a
4b
5d
6d
7a
8d
9c
10d

217 how well I understand rules on Wed Aug 16, 2017 9:49 pm

Tharly Lucena

avatar
Restricted
Restricted
1d 2b 3a 4b 5d 6d 7a 8d 9c 10d

218 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Sat Aug 19, 2017 1:16 pm

Rebecca Barth Håkansson


Member
Member
1. d
2. b
3. a
4. b
5. d
6. d
7. a
8. d
9. c
10. d

219 My quiz answers... on Sat Aug 26, 2017 4:24 pm

lworkens


Member
Member
1. d
2. b
3. a
4. b
5. d
6. d
7. a
8. d
9. c
10. d

220 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Fri Sep 01, 2017 12:01 pm

hopelawr


Member
Member

1d
2b
3a
4b
5d
6d
7a
8d
9c
10d

221 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Fri Sep 08, 2017 8:23 pm

tazsanders


Member
Member
1.d
2.b
3.a
4.b
5.d
6.d
7.a
8.d
9.c
10.d

222 Response to quiz on Fri Sep 22, 2017 8:16 am

tuckerr99


Member
Member
1d
2b
3a
4b
5d
6d
7a
8d
9c
10d

223 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Thu Oct 05, 2017 3:23 pm

Fabiana Melquides


Member
Member
1-D
2-b
3-a
4-b
5-d
6-d
7-a
8-d
9-c
10-d

224 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Fri Oct 06, 2017 7:02 am

alien2017


Member
Member
1d
2b
3a
4b
5d
6d
7a
8d
9c
10d
I do!

225 Re: How Well Do You Understand The Rules? on Fri Oct 06, 2017 11:03 am

dr101mm


Member
Member
1d
2b
3a
4b
5d
6d
7a
8d
9c
10d
Very Happy

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 9 of 9]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum